יריב שילה

תואר:
נושא מחקר:

השכלה-

• 2010 – אוניברסיטת בר-אילן, הפקולטה למדעי הרוח, המחלקה לספרות משווה – לימודים לתואר שלישי (P.Hd). התמחות בתאטרון עיוני. דוקטורנט
  • 2006 - אוניברסיטת ת"א, הפקולטה לאומנויות, החוג לתיאטרון - תואר שני  (M.A ). התמחות בתיאטרון עיוני. (מסלול עם תזה).
  • 2001 -  "מכללת סמינר הקיבוצים" – תואר B.ED .  בהתמחות הוראת תיאטרון ובימוי + תעודת מורה בכיר\מוסמך  לאומנויות הבמה.
  • 1992 - ביה"ס תיכון " שרת" נתניה. תעודת בגרות מלאה במגמת תיאטרון.

תעסוקה-  עבודה כמורה לתיאטרון

2005 -  ביה"ס השש שנתי "שרת", נתניה. רכז מגמת תיאטרון.

2006- 2007 -  תיכון "חוף השרון", שפיים.

2004-2003 - ביה"ס הפרטי לדרמה "בימת הנוער", כפ"ס.

2002-2003 - פרוייקע ענ"ר. במסגרת חוגי העשרה לנוער במצוקה, רמלה.

1999- 2000 - ביה"ס הפרטי לדרמה " בימת הנוער", רחובות.

1998- 1999 - בביה"ס הפרטי לדרמה ומחול "הבוסתן", נתניה + ביה"ס השש שנתי " ש"י עגנון", נתניה.

1998 - סטאג'ר כחונך לבגרות במגמת תיאטרון, 5 יחידות, בביה"ס לאומניות, תיכון אלון, רמת השרון.

1996-1997 - ביה"ס השש שנתי "שרת", נתניה. לימודי העשרה בחטיבת הביניים.

הכשרות
  • ניסיון מקצועי כמתופף במספר להקות, כולל הופעות בארץ  ובחו"ל. השתתפות בהקלטות

בשישה דיסקים שהופצו בארץ ובחו"ל.

• השתתפות בפרוייקטים והצגות במסגרת "פסטיבל עכו"/ "smallבמה" – אוניברסיטת תל-אביב/ "תיאטרון רחוב"/ "תיאטרון מחול"/ ומחול. ובמסגרת הלימודים במכללת "סמינר הקיבוצים",  בבימוי, משחק, תנועה ונגינה.
  • בימוי טקסי סיום בבתי ספר. בימוי עשרות הפקות ודיאלוגים כהגשה לבגרות עם תלמידי מגמת התאטרון.
  • בימוי המחזה לאבלי ריטה מאת תומאס בארש, במסגרת פרוייקט במאים צעירים (שנה ב' משחק), בסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין.
  • הנחיית סדנאות – מוסיקה ותאטרון – לתלמידי שנה א', חינוך יצירתי, סמינר הקיבוצים
  • חונך פרוייקט "תיאטרונטו" ( שנה ב' בימוי במכללת "סמינר הקיבוצים") ופרוייקט "יציאה

מתמונה" (  חוג "חינוך יצירתי" שנה א'. מכללת "סמינר הקיבוצים") בהנחייתן של  אמירה קמינר וורדה  קנול-יהלום.