לימודי תיאטרון באוניברסיטת בר אילן !

חלמת ללמוד תיאטרון באוניברסיטה? עכשיו ניתן!

המחלקה לספרות משווה פותחת בסדרת קורסים חדשה מסוגה באוניברסיטה. מגוון קורסים בנושא התיאטרון, תוך הדגשת הדיאלוג בין התרבות העברית והיהודית לבין תרבויות העולם, המקנה השכלה תיאורטית ומעשית גם יחד דרך מפגשים בין אנשי אקדמיה מתחום הספרות המשווה ואנשי התיאטרון: מחזאים, במאים, שחקנים, דרמטורגים, ועוד...

לימודי תעודה בשילוב לימודי תואר

התכנית המלאה, שאורכה שנה ונלמדת במסגרת יום לימודים אחד, יום שלישי, מעניקה תעודה מאוניברסיטת בר־אילן.* (ניתן להירשם לקורסים בודדים, אך תעודה תוענק רק לנרשמים לתכנית המלאה). הקורסים מקנים נקודות זכות במסגרת לימודי תואר במחלקה לספרות משווה, וגם כקורסים כלליים.

* לימודי תעודה, לא תואר אקדמי

למי מומלצת התכנית?

בשל ייחודיות השילוב האקדמאי, התכנית מומלצת לחסרי הניסיון במקצועות הבמה כמו גם לבוגרי בתי הספר למשחק, אולפנות, מורים לתיאטרון ואנשי החינוך הבלתי פורמלי המחפשים להתמחות באופן פורמאלי.

למבנה הלימודים

לקורסים הנלמדים

למחברת המידע

למידע קצר

מועד פתיחה: 14.10.18 • מועד סיום: 21.6.19

שכר הלימוד עבור קורס בודד: 835 ₪ (עבור התוכנית המלאה: 5,010 ₪)

* פתיחת התכנית מותנית במינימום משתתפים.

למזכירות המחלקה:

דוא"ל- gr.comlit@biu.ac.il

טלפון- 03-5318281 \ 0522-555-716 \ 0507-190-436

בבניין 1004 חדר 105 (בימים א'-ה' בשעות 8:30-12:30)