פרסים וזכיות

תשפ"ג

המשוררת בכל סרלואי זכתה בפרס עמיחי לשירה לשנת 2022

תשפ"ב

ד"ר יעקב מאשיטי  זכה במימון ראשוני עבור פרויקט RESILIENCE המשותף לבר אילן ולמספר מוסדות אקדמיים באירופה. מדובר בפרויקט ראשון מסוגו שיזם פרופ' אלברטו מלוני מאיטליה ובר-אילן הינה האוניברסיטה הישראלית היחידה בקבוצה. כולנו תקווה כי תהא זו ראשיתו של שיתוף פעולה פורה עם מוסדות אירופאיים ואולי אפילו יציקת היסודות לבית הספר לחקר הדתות בבר אילן.

ד״ר ענת קופלוביץ-ברייר זכתה במענק קרן איהל״.

פרופ' שלומי מועלם מהמחלקה לספרות משווה זכה במענק מחקר יוקרתי של הקרן הלאומית למחקר ביפן: JSPS = Japan Society for the Promotion of Science, המקדמת מחקר דתות השוואתי בשיתוף המחלקה ללימודי דתות באוניברסיטת טוקיו. נושא המחקר ההשוואתי: "בין יהדות לזן-בודהיזם: השוואה של פילוסופיות בימי הביניים, בין הרמב"ם למייסד הסוטו-זן דוגן זנג'י".

הדר גלרון זוכה בפרס על תפקידה בהצגה (שגם ביימה) "שריקה" - Hadar Galron is a Best Lead Performer finalist in the Birthday Honour Awards for "Whistle"

מרים מלאכי זוכת פרס נשיא האוניברסיטה ודקנית בל"מ לדוקטורנטיות.ים על פרסומים

שגיא ראם זוכה בתואר מצטיין רקטור

שרה בר יוסף זוכת פרס לתלמידי מחקר של מכון "יד ושם"